Не за първи път се правят опити за агресивна политизация

...
Не за първи път се правят опити за агресивна политизация
Коментари Харесай

Йотова: Не МВР ще спечели изборите, а който мисли така, ще се кае

Не за първи път се вършат опити за нападателна политизация в системата на вътрешните работи. Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова, представена от Нова телевизия.

Думите ѝ бяха във връзка Петър Тодоров.

Ако някой мисли, че по този начин ще завоюва локалните избори, надълбоко ще бърка и ще се кае единствено след един месец, предизвести тя.

Йотова акцентира, че не Министерство на вътрешните работи ще завоюва идващите локални избори. Стриктно се спазвали предписанията от . Очевидно това е техният метод, заключи вицепрезидентът.

Припомняме, вътрешният министър до президента Румен Радев за освобождението на Петър Тодоров от поста. Вчера обаче да го освободи. Въпреки това, по-късно същия ден Тодоров самичък подаде оставка.
 Главсекът на Министерство на вътрешните работи жертва на тежко политическо опълчване
Главсекът на Министерство на вътрешните работи жертва на тежко политическо опълчване

По сентенцията " фрагментите вземат решение всичко "

Според Йотова вчерашното, че няма да се усилват цените на тока, значи, че имат много пай мироглед, т.е ръководещите считат, че след няколко месеца държавно управление няма да има.

По мотив желаните промени за ограничение на президентските пълномощия по отношение на служебните кабинети, импортирани от депутата Явор Божанков, вицепрезидентът означи: " Не от през вчерашния ден и не от Явор Божанков потегли концепцията да се прави Конституция анти-Радев ".

По нейни думи в ойната, оповестена на президентската институция от държавното управление, няма значение за българския народ.
 Полицаите изтощени от рокадите в системата
Полицаите изтощени от рокадите в системата

СФСМВР: Това е пренагаждане към всеки нов ръководител
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР