Не вярвате, но е факт! Защото, когато обичаш децата си

...
Не вярвате, но е факт! Защото, когато обичаш децата си
Коментари Харесай

Аплодисменти за майката, която САМА построи КЪЩА за децата си за 9 месеца

Не вярвате, само че е реалност! Защото, когато обичаш децата си повече от всичко на света, си подготвен и на немислимото!

Днес ще ви разкажем историята на Кара Брокинс, която само, гледайки клипчета в YouTube, дружно благодарение на най-големия си наследник, съумя да построи дом.

Дъщеря й Джеда носела вода от езерцето на съседа и бъркала бетон за основата, до момента в който другата й щерка приготвяла храна за всички. И по този начин след 9 месеца, Кара и четирите й деца към този момент имали личен дом. Семейството минало през всичко - от изкопаването, през основите, та чак до стените. 

А когато инспектори по строителството пристигнали да видят обекта останали изумени по какъв начин без каквито и да е знания в региона на строителството дамата е съумяла да се оправи с всичко повече от безупречно. 

Къщата разполага с два етажа, 5 спални, гараж за три коли, библиотека и през днешния ден се предлага за половин милион $. В клипа по-долу и в галерията ни може да видите и по какъв начин е минал целият развой и по какъв начин наподобява през днешния ден. 

Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР