Не вярваме, че ще бъде внесен вот на недоверие към

...
Не вярваме, че ще бъде внесен вот на недоверие към
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Не вярваме, че ще бъде внесен вот на недоверие към правителството

Не имаме вяра, че ще бъде импортиран избор на съмнение към държавното управление. Щеше да бъде септември, след това споделиха декември, най-вероятно ще отиде след приключването на българското европредседателство. Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия водачът на партия "Воля " Веселин Марешки.

Приветствам политиката на новия здравен министър, само че от години сигнализирам за проблемите в обществото, сподели Марешки и добави, че Варненската университетска болница е рекордьор, като е внесла към 10 млн. лв. в КТБ, които са "изгорели ".

Очакваме да няма нови псевдоразследвания, от които да се твърди, че съм продавал скъпа инсталация на лечебни заведения. Мафията е доста огромна в този бранш, сподели още Марешки.

Според него дясното политическо пространство би трябвало да взе участие в по-сериозно обединяване, а от Иван Костов През 1967 година приключва приблизително обучение в 18-о СПУ "Кирил и... към профила насам, дясното няма същински водач. Около 400 000 българи останаха непредставени в Народното събрание, те не одобряват ГЕРБ като част от дясното политическо пространство, ние желаеме да представим опция на тези хора, добави водачът на "Воля ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР