Не вярвам, че Живко Коцев е бил обект на заплахи.

...
Не вярвам, че Живко Коцев е бил обект на заплахи.
Коментари Харесай

Людмил Рангелов: Не вярвам, че Живко Коцев е бил обект на заплахи

Не имам вяра, че Живко Коцев е бил обект на закани. Това сподели Людмил Рангелов, юрист на някогашната шефка на организация " Митници " Петя Банкова пред Нова. 
Прочетете още
„ Заплахата е от събитията, той си е дал сметка за това. Затова е потърсил господин Сарафов., евентуално посредством неговите препоръки да откри най-хубаво състояние за себе си. Тази среща не е нещо незаконно, нездравословно и рисково ", разясни Рангелов.

И разясни, че в случай че е негов юрист сега, би го предизвестил, че има защо да се тревожи.

„ Стефан Димитров, който сега е арестуван, би могъл, търсейки по-добро състояние за себе си, да показа информация, която да злепостави Живко Коцев ”, счита Рангелов. По думите му Петя Банкова и Коцев нямат връзка между тях.

Според него цялата история се употребява с политически цели.

„ Изтеклата информация е с цел избрани лица да бъдат злепоставени ”. разясни адвокат Рангелов във връзка изтеклите фотоси и документи от разпити. 

„ Г-н Коцев е разискал с юрист Илиян Василев преимуществата и минусите на това да стане предпазен очевидец ", каза още юристът. 

Относно Петя Банкова той сподели следното:

„ Познавала Стефан Димитров. Вероятно е познавала незадълбочено и татко му. До този миг няма информация взаимно да са взели участие в незаконна активност. Грешката ѝ, че не е решила в каква конструкция влиза ”.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР