Не всяка година се случва тъща и дъщеря да убият

...
Не всяка година се случва тъща и дъщеря да убият
Коментари Харесай

Кирил Борисов: Не всяка година се случва тъща и дъщеря да убият някого

" Не всяка година се случва тъща и щерка да убият някого. Става въпрос за две дами, от които майката е посланик с кариера. Габриела е учила в чужбина. Такива хора вземат решение проблемите си, в това число фамилните, по различен метод, а не с физическо принуждение и убийството на един татко ". Това сподели престъпният публицист на " 24 часа " Кирил Борисов в студиото на Нова тв. 

Според Борисов нещата ескалират около децата - на първото, от които е татко убитият Пейо Пеев. За да го вижда той, подписва брак с Габриела Славова 3 седмици преди тя да роди второто си дете, чийто татко е някогашният народен представител от " Продължаваме промяната " и ИТ експерт Велико Минков. Пеев е знаел, че Славова е бременна с детето на различен мъж.

" Съдейки по имената на Габриела, татко ѝ би трябвало да се споделя Петър Славов, само че по този начин или другояче той не участва в живота им ", добави Борисов. 

Има и данни, че от 2010-2011 г.  майката на Габриела - Красимира Трифонова, я отглежда сама в Тайланд. Информация за бащата обаче липсва. През последните две години дамите живеят с майката на Трифонова и надлежно баба на Габриела Славова- Тона Трифонова. " Трите се отглеждат една друга. Явно по време на възпитанието на Габриела нещо се е случило ", сподели още журналистът. 

Нито Трифонова, нито щерка ѝ са дали пояснение дали убийството е планувано или не.

Имало и данни, че Красимира Трифонова и различен път е заплашвала. За това призна сам общинският консултант и някогашен регионален водач на " Възраждане " Владимир Павлов във фейсбук профила си. 

" Твърдяла е, че може да го смачка, тъй като го е правила и с други хора ", добави Кирил Борисов. 

Възможно е след историята в Тайланд тя да е работила и у нас. Освен това тече още едно следствие в районната прокуратура за мъж, с който Трифонова е имала връзки и се спряга за нейн помощник в убийството на Пеев. 

" Малко мъже стъпват на егото си, с цел да признаят, че са жертви на душевен тормоз, както е било при Пеев ", добави престъпният публицист.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР