Не всички раздели са окончателни и водят до развод. Всъщност

...
Не всички раздели са окончателни и водят до развод. Всъщност
Коментари Харесай

Втори шанс се дава, докато любовта все още не си е отишла

Не всички раздели са дефинитивни и водят до бракоразвод. Всъщност брачният партньор ви може да ви желае назад, макар че може да не е толкоз прям за това. Добрата вест е, че той ще покаже неоспорими признаци, че желае да възроди любовта ви.

Признаци, че брачният партньор ти желае да те върне назад в живота си

Той е откровен за това да се съберете още веднъж

Ако той събере храброст и ти го каже дирекно, тогава това явно е по този начин. Но, несъмнено, напразните думи не значат нищо. Той може да ви каже, че му липсвате, само че това не е наложително, че ще направи всичко допустимо, с цел да ви върне назад.

Той поема отговорност за случилото се

Може би той е състезател. Или може да е работохолик, сложил кариерата си над вас. Но в случай че ви желае назад, той ще поеме отговорност за това, което е направил в брака ви. Това значи, че той към този момент не намира извиненията, които е измислял толкоз дълго. Застава зад своите неточности, признава ги и освен ги споделя искрено, само че и се пробва да се промени.

Той се пробва да реши проблемите, които са ви предиздвикали да се разделите преди всичко

Решаването на проблемите, които са ви предиздвикали да се разделите, е явен знак, че той желае да се събере още веднъж с вас. Например, това може да бъде под формата на вървене на терапия или вероятно отдръпване от работните му отговорности, с цел да има повече време за вас.

Що се отнася до вас, бихте могли да се опитате да разрешите и личните си проблеми, тъй като и двамата сътрудници имат виновност, когато бракът им се разрушава.

Той приказва за бъдещи цели – и вие сте включени

Кажете, че сте имали неналожителен диалог с вашия отчужден брачен партньор. Питате го по какъв начин е и той приказва за бъдещи проекти. И с изненада разбирате, че те включват и вас. Това е много явно. В сърцето си той към момента вижда бъдещето си с вас. Споменаването на това – даже инцидентно – може да е тласъкът, от който се нуждаете, с цел да се върнете един към различен и да се помирите в последна сметка.

От вас зависи дали желаете да имате бъдеще и с него.

Той постоянно поддържа връзка с вас

Знаете, че брачният партньор ви желае да се помирите, в случай че продължи да поддържа връзка с вас. Той ви се обажда или изпраща известия по същия метод, както преди да се разделите.

Той прави това, тъй като желае да възроди връзката, която в миналото сте имали. От друга страна, той може да се пробва да компенсира неприятните информационни умения, довели до раздялата. По създание това е един от опитите му да реши проблемите, които ви накараха да се отдалечите един от различен.

Той към момента се грижи за вас

Ако брачният партньор ви желае да се върнете, той ще се погрижи да ви отбрани. И вие ще усещате това, даже и когато сте надалеч един от различен. Ще усещате сигурност и отбрана и ще знаете, че той постоянно стои зад тила ви и в никакъв случай няма да разреши на никого да ви нарани. Да, това е любовта.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР