Не всички герои носят пелерини. В разгара на световната пандемия

...
Не всички герои носят пелерини. В разгара на световната пандемия
Коментари Харесай

Ето как светът благодари на медиците с битката с коронавируса

Не всички герои носят пелерини. В разгара на международната пандемия от ковид, същинските герои носят бели престилки, маски и латексови ръкавици.
Милиони поданици на Европа, които прекарват дните си в обществена изолираност, показват обич и благодарност към лекарите и медицинските сестри по първите линии на световното огнище на COVID-19. В доста градове, които са под карантина, се чуват крясъци и овации, а обществените медии безусловно преливат от известия за поддръжка на тези, които рискуват себе си, с цел да оказват помощ на другите.
Тези моменти, в които всички скланяме глави, с цел да се помолим за здравето не на себе си, а на цялото човечество, са колкото тъжни, толкоз и мощни и сплотяващи. Благодарностите се разрастват и за други фронтови служащи, които оказват помощ да се поддържа обществото на фона на рецесията, в това число фармацевти, служители на реда, чиновници в хранителни магазини и куриери.

А ето и едно малко по-лично видео, което провокира сълзи и в нашите очи. Тейла Портър е единствено на 22 години и е парамедик към болничното заведение в Бесингстоук, Северен Хемпшир. Миналата седмица, до момента в който отива към колата си за следващата промяна, тя е посрещната от аплодисментите на всичките си съседи от улицата. Оставена без думи, младата Тейла не съумява да сдържи сълзите си.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР