Не всеки човек изглежда добре с руса коса, какот и

...
Не всеки човек изглежда добре с руса коса, какот и
Коментари Харесай

Блондинки или брюнетки? Звездите, които изглеждат еднакво добре с черна и руса коса

Не всеки човек наподобява добре с руса коса, какот и противоположното. Някои дами са просто родени да бъдат русокоски цялостен живот, а други брюнетки, само че през годините самоуверено опитват, сменяйки цветове, нюанси и прически. Е, има известни дами, които обаче наподобяват еднообразно добре с руса и черна коса. Ето кои са те:

Кристина Агилера

Поп певицата има дълга кариера и през годините е сменила стотици визии и прически. Веднъж стилните критици я обожават, различен път я слагат в листата на най-зле облечените звезди. В последните години певицата е намерила баланс освен в живота и кариерата си, само че и във визията си. Тя залага на по-изчистени и съвременни тоалети, а авангардните облекла ги и оставила за сцената.

Виж още: Всяка манекенка би ѝ завидяла: Лидия сподели крайник за милиони и увеличи градусите

Вероятно някои от вас си спомнят, че Кристина преди много години бе заложила на черната коса, а тя по рождение е руса. Е, не може да се отхвърли, че наподобява еднообразно добре и с двата цвята, само че е споделяла, че повече не би сменила цвета на косата си толкоз смело.

Риана

Певицата е също фешън хамелеон и през годините е сменяла доста прически и стилове. Риана е смела и дръзка, и не се тормози да сменя цвета на косата си постоянно.

Виж още: Били Айлиш с изповед за тялото си и от какво е изпитвала страх 

Звездата несъмнено наподобява добре с руса и черна коса. В момента звездата е брюнетка, само че е допустимо да ни изненада с нова смяна скоро.

Марго Роби

Актрисата постоянно се трансформира, тъй като всяка роля изисква друга визия, с която да съобщи най-добре посланието на облика, който играе. Звездата сега е руса, само че сме я виждали и с тъмна коса.

Чарлийз Терон

Тази неповторима жена може да бъде каквато си изиска. Черна, руса, алена... ние считаме, че всичко ще ѝ отива, тъй като има извънредно красиво лице.

Eто актрисата и като брюнетка:

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР