Не виждам нуждата от конфликт между президента и редовното правителство.

...
Не виждам нуждата от конфликт между президента и редовното правителство.
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Президентът трябва да спре да слуша хората около себе си, няма нужда от конфликт с правителството

Не виждам потребността от спор сред президента и постоянното държавно управление. Има хора към президента Радев, които го тласкат към този спор с държавното управление. Това съобщи депутатът от " - " Настимир Ананиев в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия. 

Той прикани президентът да влезе от режим обединител. 

Редовното държавно управление проработи. Държавата си влиза в темп, в който стартира да работи. Президентът би трябвало да спре да слуша хората, които го подтикват към този спор. Не би трябвало да се прави спор с постоянното държавно управление, което се пробва да извади България от множеството рецесии. Тези две институции, когато работят дружно е дорбе и за самата страна, означи Ананиев. 

Относно измененията в Законът за придвижване по пътищата, депутатът съобщи: " Резултатите са забележими. В седмицата преди влизане на измененията в закона бяха хванати 130 индивида с алкохол и опиати. В седмицата, в която влезе законът бяха открити 122, а на следаща 58. Хората не си разрешават да пият и да употребяват вещества и да карат ".

По думите му по време на срещата с вътрешния министър Калин Стоянов са били разисквани методически инструкции, съгласно които ОД на Министерство на вътрешните работи и окръжните прокуратури да работят по един и същи метод във всички области. 

В точката за конфискация  - там написа съдът лишава автомобил, не Министерство на вътрешните работи, не някой различен. Това, което се разисква като промени не касае конфискацията. Има нюанси, които би трябвало да се изчистят. Например с кръвните проби - когато ви взимат кръв при определяне на алкол има норма. Тази норма насочва. Проблемът е при опиатите - там няма норма. Може да се окаже, че сте взели две хапчета за глава и са ви свалили табелите, поясни Ананиев. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР