Не виждам никакъв смисъл да коментирам войната между лидери на

...
Не виждам никакъв смисъл да коментирам войната между лидери на
Коментари Харесай

Борисов за напрежението между Пеевски и Радев: Лепенето на етикети доведе до тоталното смразяване на хората

" Не виждам никакъв смисъл да разясня войната сред водачи на политически партии ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред жерналисти в коридорите на Народното събрание.

" Лепенето на етикети докара до тоталното смразяване на хората. В момента в България няма водач без залепен етикет ", сподели Борисов.

" Много е значимо да работим с почитание. Призовавам всички да бъдат по-внимателни с лепенето на етикети ".

" Има клюки и внушения, които не постоянно се оказват такива, каквито са ", акцентира той. 

Той разяснява и думите на президента Румен Радев по отношение на нуждата от политическа опция, която той вижда. 

" Това го чувам от 20 години, всеки който желае да влезе в новините споделя нещо за Бойко Борисов. Не желая еднолично, която и да е политическа партия да се меси в работата на самостоятелните служби и регулатори. Когато им е преференциално едните приказват против службите, а другите против слобката ", сподели Борисов и акцентира, че се оказва, че той е единственият, който брани службите на България. 

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че в случай че Радев приготвя политическа групировка, това би било нарушаване на Конституцията и политически неточно. 

Той прикани да се обърне изключително внимание на думите на вицепрезидента Илияна Йотова, която сподели, че „ президентът е поканен за част от сглобката “. „ Аз не съм отправял такава оферта. Кой от другите водачи на партии в сглобката е отправил тази оферта, тъй като Йотова надали си го е изсмукала от пръстите “, съобщи Борисов.

Според него постоянно е прозирало на избори зад кого стои президентът Румен Радев.

„ Когато Кирил и Асен са на афиш с него, мъчно е да се скрие прозира ли или не поддръжката им за президента Радев, или по-късно когато са били министри в служебните му държавни управления поддръжката му към тях “, съобщи Борисов.

Във връзка с ротацията той разяснява, че сега се работи по нея.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР