Не виждам конституционна хипотеза да съществува този парламент без председател.

...
Не виждам конституционна хипотеза да съществува този парламент без председател.
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Има риск от конституционна криза

Не виждам конституционна догадка да съществува този парламент без ръководител. Това съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Томислав  Дончев от ГЕРБ в предаването " Лице в лице " по bTV. Той подсети, че 48-ият парламент е фрагментиран.

 

" Изпратили са ни, за свършим някаква работа. Има няколко разновидността. Трябва да има най-малък модус на единодушие ", акцентира той. Дончев подсети, че има дълъг лист от закони, които би трябвало да бъдат признати от Народното събрание.

 

" Считам, че цикълът на омразата е в края си и по-късно хората да дадат урок на политиците, че по този начин не трябва, или политиците да научат уроците си ", сподели Дончев. " Надявам се да намерим някакъв модус на единодушие, това няма да стане с правни трикове ", уверен е той. 

 

" Не виждам причина да подкрепим различен претендент за ръководител на Народното събрание ", акцентира Дончев. 

 

Тънките партийни сметки на никоя партия няма да излязат. Ако всички партии се окажат непотребни, тогава имаме проблем, счита Дончев. Надявам се това да е дъното, изрази вяра той.

Ние влизаме в модел на президентски република, парламент който работи на сесии и гладко прекосяваме към предизборна акция, разяснява още заместник-председателят на ГЕРБ.

" Интересна трансформация на господин Василев в духовник. Покаяние би трябвало да стартира от последния управлявал ", съобщи Дончев във връзка апела на съпредседателя на Политическа партия Асен Василев към ГЕРБ да се разкаят.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР