Не, в момента не съветвам никого за нищо в какви

...
Не, в момента не съветвам никого за нищо в какви
Коментари Харесай

Москов: Никой не иска да управлява в момента, защото на никой не му стиска да каже истините, за които трябва да се работи

Не, сега не поучавам никого за нищо в какви договаряния и обединения да влиза, тъй като сега влизаме във фаза първа на предизборната акция за изборите, които президента към Нова година ще ни заяви по кое време ще бъдат. 

Това разяснява пред бТВ Петър Москов.

Причината за това мнение е, че договаряния и обединения, които не почиват на ясна идеология, на разделяне ляво - дясно, са обречени. В момента никой не желае да ръководи, тъй като никой няма топките да назове истините, за които би трябвало да се работи и политиките, които би трябвало да бъдат извършени, уточни той.

На пролет ще влезем в същия цирк, който го играхме и гледахме до момента. Това, което ме плаши е, че никой не научава нищо за обществото през цялото това време. А то е, че обществото се е разделило на две дребни групички. Първата желае да вкара Бойко Бориосв в пандиза, а втората желае д а отмъсти на първата за това, че желае за вкара Борисов в пандиза. Болшинството обаче декларира, че битовизма към продължаването на живота на Бойко Бориосв въобще не ги интересува, тъй като има напълно други проблеми пред себе си. Затова за мен единствненият излаз е реализиране на мощен консурвативен съюз, уточни той.

Тези изявления на ГЕРБ след изборите ни приказват за това, че за тях не са значими политиките, а че е значимо да останат в ръководството без значение от това какви политики пазят. Това е незаконно. Това значи, че десните хора, които дадоха гласа си за ГЕРБ, нямат посланичество, уточни той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР