Не успях да гледам интервюто на Лили Иванова по БНТ,

...
Не успях да гледам интервюто на Лили Иванова по БНТ,
Коментари Харесай

Не може всички да обичаме Лили Иванова

Не съумях да виждам изявлението на Лили Иванова по Българска национална телевизия, само че след това четох в медиите какво е говорила примата на естрадата. И едно нещо не ми направи положително усещане – много неприязън и негативизъм има в думите ѝ. Като да вземем за пример „ омразата ме калява “ и „ отнасям се с пренебрежение към тези, които ме подлагат на критика “. Защо тя счита, че никой няма право да я разяснява, и за какво интервютата ѝ постоянно са подплатени с негативизъм против някакви мислени врагове. Явно счита, че никой няма право да не я харесва, както и че никой не може да си показва мнението, в случай че то не съответствува с нейното. По целия свят звездите са обсъждани в друга светлина, били са хвалени и оплювани, и всеки е приел кръста на известността и не се сърди на всяка рецензия.

Когато един публицист наскоро попита докога ще пее Лили Иванова, намеквайки, че за всичко си има време, стана надали не народен скандал, огромна драма. Щяха да го разпънат на кръст. Да, може да не е красиво, само че всеки може да си каже мнението даже за една огромна певица, както се изричаме за останалите хора на изкуството, а дори и за политиците. Добре или зле, през днешния ден няма табута за нищо и никого, нали?

Иначе персонално на мен Лили Иванова не ми е обичаната певица. Винаги съм харесвала повече Йорданка Христова поради топлия ѝ глас. А и поради държанието ѝ – считам, че тя се държи доста по-естествено, не се слага на фундамент, по-земна е и не се оплаква непрестанно, че някой я ненавижда и че не всички я обичат.

Мария Недева, Варна
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР