Не трябва ли Лозан Панов да излезе и да отговори

...
Не трябва ли Лозан Панов да излезе и да отговори
Коментари Харесай

Маноил Манев за посочения от САЩ съдия: Лозан Панов да каже има ли проблем в съда

„ Не би трябвало ли Лозан Панов да излезе и да отговори - има ли проблем в съда? “. Това попита депутатът от ГЕРБ Маноил Манев от ГЕРБ в ефира на утринния блок на NOVA “Здравей България ”. Манев разяснява оповестената от държавния секретар на Съединени американски щати Майк Помпео възбрана за арбитър Андон Миталов да влиза в страната.

" Съединени американски щати ни сподели къде има проблем с посочването на това име. Българските жители от по кое време приказват за правдивост и, в случай че съда има проблем не би трябвало ли да излезе Лозан Панов и да каже, за какво Съединени американски щати - нашият стратегически сътрудник ни показаха тъкмо арбитър ", съобщи депутатът.

" Най-страшното е да не можеш да разчиташ на съда, когато правата са ти наранени и там има чувство за корупция. Това е последната инстанция, от която човек чака да получи правдивост ", акцентира той.

Манев разяснява и смаленото довери към държавното управление от страна на президента Румен Радев.

„ Президентът се подхлъзна и потегли към площадната политика. Нормално беше поради неговите учители в политическия живот като Корнелия Нинова. Направи неща които не са президентски, а политически. Решение за импийчмънт ще се вземе в един миг, тъй като престижа на президентската институция беше погубен, а президента не може да живее единствено за рейтинта ", съобщи Манов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР