Не трябва да има програмно правителство. Това заяви председателят на

...
Не трябва да има програмно правителство. Това заяви председателят на
Коментари Харесай

Не трябва да има програмно правителство, а Борисов присъства в парламента

Не би трябвало да има програмно държавно управление . Това съобщи ръководителят на 44-то Народно заседание Цвета Караянчева в ефира на Българска национална телевизия.

Шефката на Народното събрание изясни, че постоянно когато е бил канен, министър председателят Бойко Борисов е идвал . По думите й министър-председателят в никакъв случай не е изявявал отвращение за отсъствие в Народното събрание .

Президентът не е стъпвал в Народното събрание, а всеки месец постанова по някое несъгласие . Тя прикани Румен Радев да отиде, тъй като откогато е положил клетва като държавен глава, не е правил повече обръщения.

 Борисов духом в Народното събрание за третия избор на съмнение
Борисов духом в Народното събрание за третия избор на съмнение

Червените упорстват властта да чуе недоверието

Караянчева е уверена, че на идните евроизбори ГЕРБ ще имат повече евродепутати от Българска социалистическа партия . Тя дефинира като " малко евентуален сюжети ", при който ръководещите да имат по-малко евродепутати от опозицията. Според нея резултатите от евроизборите няма да са причина за предварителни парламентарни избори.

Караянчева въпреки всичко регистрира, че в случай че герберите имат по-малко евродепутати, значи не са съумели да убедят гласоподавателите си в техните хрумвания.

Караячнева акцентира, че не би трябвало да има ново програмно държавно управление в отговор на питане дали е време ли е за промяна на политическия модел. Тя посочи, че българските жители са избрали законно държавно управление , което извършва съдружната си стратегия доста добре.

 Доган зове за програмен парламентарен кабинет
Доган зове за програмен парламентарен кабинет

Днес обществото и страната нямат потребност от предварителни парламентарни избори

Според шефката на Народното събрание Бюджет 2019 е една добра препоръка за свършеното от ръководещите . Бюджетният остатък е събран от държавното управление и не се дава под масата, а за съответни инфраструктурни обекти

Протестите са в цяла Европа и това е демокрацията . Ние политиците би трябвало да се вземане предвид с някой неща, " всеки един митинг изостря публичното внимание и сетивата на нас политиците, тъй като незабавно си споделяме, че тук нещо сме сбъркали или не сме обяснили добре. Протестите са добър коректив за нас, тъй като те ни демонстрират отношението на обществото към това, което вършим ", изясни тя.

Караянчева пожела на българските жители да бъдат здрави, мощни и сполучливи през идната година .

 Дянков не вижда по какъв начин България ще посрещне идна застоялост
Дянков не вижда по какъв начин България ще посрещне идна застоялост

Липсва районна икономическа политика, няма и буфери в новия бюджет

Караянчев изясни и някои неточности през годината: " Може би едната е недоброто осведомление на жителите за неща, които вършим за тях. Такъв образец е Истанбулската спогодба , както и средствата, даващи се на потърпевши при автомобилни произшествия. Хората не схванаха, че в случай че се усили кръгът на компенсациите, ще се усили и размерът на застраховките ".

" Друг образец са налозите на старите коли - това нещо не беше обяснено авансово и се надигна неодобрение. Трябва д а работим повече да обясняваме нашите политики и да взимаме мнението на обществото . Но е значимо като чуеш гласа на хората, да направиш крачка обратно ", разяснява ръководителят на Народно заседание Цвета Караянчева.

 Депутатите преодоляха ветото на президента върху по-високите налози на колите
Депутатите преодоляха ветото на президента върху по-високите налози на колите

Този налог е все едно да накажеш едно дете с марципан, че няма два шоколада, счита Зарков
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР