Не, това не е повторение на драмата с Барселона отпреди

...
Не, това не е повторение на драмата с Барселона отпреди
Коментари Харесай

Във Франция сравниха дузпата на Рашфорд с гола на Костадинов

„ Не, това не е повтаряне на драмата с Барселона отпреди две години! Вчерашната, на личен терен, е надалеч по-страшна “, безапелационна е френската преса след отпадането на локалния отличник ”Пари Сен Жермен ” в осминафиналите на Шампионската лига.
Най-безпощаден обаче е спортният ежедневник " Екип ": „ Дузпата на Рашфорд имаше същия вцепеняващ резултат като… гола на Костадинов през есента на 1993 година ПСЖ е абсолютният експерт на падението, незаслужаващ ранга си, некадърен да носи отговорност “.

А отговорността, съгласно френската преса, би трябвало да бъде разпределена сред всички от ПСЖ, които бяха на терена, дружно с треньорския щаб. Френският супергерой Мбапе също е лице на вчерашния неуспех, счита " Екип ". Но той е едвам на 20 години и този прелом може би ще му помогне да порасне. Докато за ПСЖ, това е противоречиво. Две години след кошмара " Барселона ", щеше да се знае, в случай че въобще беше кадърен да пораства.

Драмата през вчерашния ден се разви пред погледа на контузения Неймар, който може да бъде осъден за нецензурни думи по отношение на съдиите, пред онемелия емир на Катар Ал Тхани, притежател на клуба и пред 2200 летящи от благополучие последователи на " Манчестър Юнайтед ".

" Всички идват в клуба поради парите, те не знаят какво е да обичаш тима си ", споделя отчаян последовател на ПСЖ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР