Не търсете конспирации.Идиотията, некадърността, нашмъркаността и тоталната безпросветност на тия

...
Не търсете конспирации.Идиотията, некадърността, нашмъркаността и тоталната безпросветност на тия
Коментари Харесай

И КАКВО ВСЪЩНОСТ ПРИЗНА ПРОСТОТО КИРО?! ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ СА ПЪЛНИ ЛЕВАЦИ, А ХЕРО И ЗА СЛИВА НЕ СТАВА. СПРЕТЕ МУ КОКАТА НА НАХИЛЕНОТО!

Не търсете конспирации.

Идиотията, некадърността, нашмъркаността и тоталната безпросветност на тия измамници – Просто Киро и сие бе толкоз потресаваща и безпощадно отчайваща, и с такива бързи темпове унищожава страната, че за първи път – в едно се сбраха всички, другояче взаимно изключващи се политически партии, с цел да сложат завършек на този кретенски парадокс, натрапен от Херо Мустафа да ръководи България.

Днес ненормално нахиленият, тъкмо като нашмъркан, Простото Киро кряскам на площада по какъв начин го свалили от власт ето тези:

И какво се схваща от думите му?

Всъщност той какво тъкмо сподели?

Ами преведено рече, че американците са цялостни леваци, а Херо Мустафа и за слива не става, щом на бърза ръка Митрофанова и останалите са ги надделели и са ги свалили от власт.

Просто Киро, стой коката и стъпи на земята!

Такива идиоти като вас в никакъв случай не са управлявали България. И личната ви безспорна несръчност, безсрамни неистини и кухота, граничеща с позорна неначетеност и непросветеност, станаха толкоз рискови за страната, че накараха и врагове да се съюзят с цел да спасят страната от трагичното ви продажно ръководство.

Херо и Радев, дето ви качиха на власт, да ви носят срама. И прегрешението.

Afera.bg
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР