Не стихва спорът около най-новата песен на Шакира – Bzrp Music

...
Не стихва спорът около най-новата песен на Шакира – Bzrp Music
Коментари Харесай

Клара Чиа Марти с отговор на провокациите между Шакира и Пике

Не стихва разногласието към най-новата ария на Шакира – „ Bzrp Music Sessions #53 “, в която суперзвездата атакува както някогашния си другар, по този начин и новата му половинка Клара Чиа Марти. И наподобява, че тя също има какво да каже по въпроса. А коментарът й в Instagram е повече от сладкодумен.

 Не стихва разногласието към най-новата ария на Шакира – „ Bzrp Music Sessions #53 “, в която суперзвездата атакува както някогашния си другар, по този начин и новата му половинка Клара Чиа Марти.

В формалния профил на модела се появи story с черен декор, а в центъра му бе сложена емотиконка с прозявка. Дали цялата тази замяна на провокации сред Шакира и Пике не я отегчава?

Невъзможно е да сме на 100 % сигурни, като се има поради, че тя към момента не е споделила обществено връзката си, а и почтено казано, незабавно изтри въпросното стори.

Клара Чиа Марти също бе въвлечена в торнадото от злословия

Припомняме ви, че в обществените мрежи се появи видео, в което бе снимана моделката, разхождайки се необезпокоявано във вилата на Шакира и Пике още през август 2021 година „ По това време футболистът бе с Шакира, те споделяха къщата с децата си “, разкрива източник на Page Six. “Беше съсипващо за Шакира да научи, че тези жена се усеща като вкъщи си ”, прибавя още той.

Според „ Socialité “, Шакира е почнала да изпитва съмнения към дългогодишния си сътрудник, тъкмо когато вижда, че сладкото в шкафа свършва прекомерно бързо. Така, наемайки частен детектив, тя съумява да разкрие любовницата на Пике.

История, в която всички ние бяхме въвлечени, а и сме сигурни, че „ войната “ сред двамата ще продължи най-малко още малко.

Шакира против Жерар Пике: От Twingo-то до вещицата

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР