Не сте сигурни кой да е следващият уелнес СПА център,

...
Не сте сигурни кой да е следващият уелнес СПА център,
Коментари Харесай

Време за себе си в Marina Spa – уелнес СПА център на годината

Не сте сигурни какъв да е идващият уелнес СПА център, който да посетите? Наградите „ Фитнес и СПА на Годината “ ще ви дадат отлична концепция. Година преди юбилейното 10-то издание на класацията умело жури в състав от олимпийски медалисти, публицисти и PR специалисти, разгласи тазгодишните резултати. Конкурсът „ Фитнес и СПА на Годината “ има за цел да награждава напредъка и да насърчава нововъведението в СПА, уелнес и фитнес средите, повдигайки стандарта на предоставяните услуги и свързвайки потребителите с най-хубавите места за качествено прекарване за тялото и духа. Статуетката в категория „ Уелнес СПА Център на 2023 “ завоюва.

Разнообразието от услуги е един от основните фактори за тази успеха. Освен общоприетите разтривки за релакс, спорт и възобновяване, в Marina Spa може да се възползвате и от голям брой процедури за лице, както и от екзотични такива.



Важни за триумфа на Marina Spa, несъмнено са и локациите – две в София и една в Банско. От самото основаване на центъра в идеологията е залегнала концепцията СПА услугите да бъдат налични и в градската среда. Идеята, че с цел да се възползваме от пълностоен масаж, разкрасителна процедура или релакс в многообразие от уреди, би трябвало да напущаме София, е от дълго време в предишното. Marina Spa дава бягство от забързаното всекидневие на хиляди софиянци, за които спа почивката се е трансформирала в нормално всекидневие.

Marina SPA се явява отлично и разумно продължение на услугите на центровете от веригата Pulse, в които се обитава. Мястото е уместно както за самостоятелно посещаване и среща с обичан човек, по този начин и за лежерен следобяд с другар.

Уникално за центъра е и разнообразието от СПА зони и интериорни нововъведения. Тук ще откриете парна баня, хамам, лакониум, джакузи и доста други. В интериора са употребявани естествени материали и меки цветове. Визията съчетава грациозност и комфорт, създавайки атмосфера на същински уют и релаксация. Стил и функционалност се приплитат в композиция, която дава утешение на всички сетива.

Със своите изключителни знания и внимание към детайла, личният състав на Marina SPA също е с съществена заслуга за триумфа на центъра. Екипът e формиран от опитни терапевти с дългогодишна процедура.

Организаторката на състезанието Цвети Разложка показа: " Marina SPA с право завоюваха в тази категория. Техните стандарти за качество и нововъведения потвърждават, че България има доста благосъстояние в региона на здравето и благосъстоянието на тялото и духа. "

За 8 години центърът се наложи като водещ в региона на уелнеса. С получената премия, Marina SPA в допълнение се утвърди като СПА водач в България.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР