Не става въпрос за атаки или обвинения, а за обяснения.

...
Не става въпрос за атаки или обвинения, а за обяснения.
Коментари Харесай

Шефът на Спецпрокуратурата за делото КТБ: Съзнателно се бавят разпити

Не става въпрос за офанзиви или обвинявания, а за пояснения. Така ръководителят на Специализираната прокуратура Иван Гешев разяснява в утринния блок на Нова телевизия вчерашните събития към делото „ КТБ ".

По думите му подсъдимите желаят да бавят процеса, както и умишлено се бавят разпити. „ Това, което се случва, не може да се случи в нито една страна от Европейски Съюз ", съобщи Гешев. Според него не се действа по този метод. „ Това онагледява една от аргументите за какво жителите усещат неустановеност ", счете още ръководителят на Специализираната прокуратура. Гешев разяснява и вчерашната акция по залавянето на чиновници на Здравната каса с Пловдив поради рушвет.

Развитието на случая подсети на ареста на кмета на „ Младост " Десислава Иванчева. „ Това е процедурата, обясних по какъв начин стоят нещата, по този начин е регламентирана обстановката законово и по този начин би трябвало да се прави ", съобщи той. Според Гешев случаите са разнообразни всъщност. В едната обстановка става дума за лице властта, което постанова намесата на Спецпрокуратурата. Той не разкри повече елементи в това отношение, като изясни, че се планува брифинг по случая. „ Това, което виждам, е един триумф ", счита Гешев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР