Не става дума за най-известния (бивш) губернатор на щата -

...
Не става дума за най-известния (бивш) губернатор на щата -
Коментари Харесай

И жената на губернатора на Калифорния обвини Уайнстийн

Не става дума за най-известния (бивш) губернатор на щата - Арнолд Шварценегер, и неговата (бивша) брачна половинка Мария Шрайвър. Жертва на продуцента, по думите й, е била Дженифър Сибъл Нюсън, жена на сегашния властник на Калифорния Гавин Нюсъм. Тя е актриса и режисьор на документални филми и е потърпевша от Уайнстийн през 2005 година, когато още не е познавала бъдещия си брачен партньор. 

Дженифър Нюсъм свидетелства в понеделник пред съда в Лос Анджелис. Според показанията й, тя е срещнала Харви Уайнстийн по време на филмовия фестивал в Торонто през септември 2005 година, когато е била на 31 години. 

Седмици след запознанството им Уайнстийн я е поканил на среща в хотел " Пенинсула "  в Бевърли хилс. Нюсъм считала, че става въпрос за бизнес. Пред съда тя сподели, че била сюрпризирана от обстоятелството, че би трябвало да се срещне с един от най-влиятелните холивудски продуценти в хотелски апартамент.

Когато Нюсъм отишла на срещата, Уайнстийн не бил заинтригуван от разискването на нейните кино планове. Той отишъл в банята, извикал Нюсъм и по-късно упражнил полово принуждение върху нея. " Бях уплашена. Не бях отишла за това ", сподели през сълзи тя в съда.

В момента някогашният кино продуцент излежава 23-годишна присъда за полови закононарушения в Ню Йорк. Той стана лице на акцията #MeToo преди пет години. Сега Харви Уайнстийн би трябвало да дава отговор и пред съда в Лос Анджелис - по други 11 обвинявания за обезчестяване и полово нахлуване. Бившият продуцент пледира, че е почтен. Адвокатите му споделиха, че половите връзки са били доброволни и са част от " кастинг културата "  в Холивуд. Независимо дали и какво наказване ще получи по новите обвинявания, 70-годишният кино продуцент на практика няма късмет да излезе от пандиза приживе.

Дженифър Сибъл Нюсъм е една от 4-те дами, чиито обвинявания станаха съображение за делото в Лос Анджелис. Съпругът й не е знаел за инцидента до интервала на обществените обвинявания против Уайнстийн, почнали през есента на 2017 година

Адвокатът на Харви Уайнстийн - Марк Уърксман, попита Дженифър Сибъл защо брачният партньор й е приел подаяние за акцията си от продуцента. Нейният отговор бе, че Гавин Нюсъм е върнал парите, откакто е схванал за изнасилването.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР