Не споделяме справедливо това, което произвеждаме. Някой ще замести въпросите,

...
Не споделяме справедливо това, което произвеждаме. Някой ще замести въпросите,
Коментари Харесай

Пламен Димитров: Не споделяме справедливо това, което произвеждаме

Не споделяме заслужено това, което произвеждаме. Някой ще замести въпросите, на които не бяха получени отговори. Хората желаят да им отговорят и някой да понесе виновност.

``
реклама

Това сподели президентът на КНСБ Пламен Димитров в ефира на предаването ”Беновска пита ” по Канал 3.

Топлоелектрическа централа ”Марица-Изток ” 2 не е най-големият замърсител в Европа. Смятам, че централата би трябвало да работи поради стабилността на енергийната ни система и поради националната сигурност. Тази базови мощности няма по какъв начин да бъдат заместени, те са половината от енергийната ни система. Тръмп отвори американските тецове на въглища. Трябва да мислим и да не се простреляме в личния си крайник. Премиерът би трябвало да изясни, за какво на 50 км от България централите в Турция не престават да цапат, тези в Сърбия също. Това е значимо и страната би трябвало да го разгласи намерено, съобщи Димитров.

В закона за енергетиката би трябвало да се създадат промени, с които Топлоелектрическа централа 2 да бъде третиран като потенциал, с цел да подсигуряваме бъдещето му. Това желаеме от премиера. Енергийното сърце на България е проблем на България, безапелационен бе той.

След рецесията заплатата в България се е нараснала с 80%, все пак сме най-бедната страна в Европейски Съюз. Има придвижване, само че то е толкоз постепенно, че хората не могат да чакат, заключи той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР