Не спираме да ви всички онези ярки тонове, които са

...
Не спираме да ви всички онези ярки тонове, които са
Коментари Харесай

6 цвята, които са сигурен ключ към изискания пролетен гардероб

Не стопираме да ви всички тези ярки тонове, които са завладяли стилните сбирки, даже и когато става въпрос единствено за аксесоари. Този път обаче обръщаме взор към по-приглушените и пастелни тонове, които стоят извънредно изтънчено, без значение какъв брой сме вложили в дадената дреха. Освен това са не по-малко модерно от зеленото, оранжевото и наситеното розово.
               

Сред тях се откроява оня извънредно елегантен колорит на жълтото, който е известен като butter или масло, и което може да бъде носено от глава до пети. От една страна е друго от бежовото, което също включваме в днешната селекция, само че от друга - придава характерност на стила. То е уместно за тези девойки, които харесват жълто, само че не могат да намерят място за ярките му нюанси в дрешника си.
               

Няма по какъв начин да минем без зеленото, което е една от водещите трендове към този момент втори сезон, само че в случай че още веднъж не ви харесват неговите неонови или наситени и тъмни тонове, можете да изберете нюанса на култивиран чай. Той е доста по-лесен за съчетание, изключително с други пастелни и неутрални цветове и постоянно стои елегантно.
               

И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР