Не сме в моралната периферия на Света. Всички видяхме какво

...
Не сме в моралната периферия на Света. Всички видяхме какво
Коментари Харесай

Асен Агов: Несебър и Созопол могат да се превърнат в следващите Буча, ако не подкрепим Украйна


Не сме в моралната външна страна на Света. Всички видяхме какво се е случило в Буча и е аморално на фона тези ужаси да не подкрепим Украйна. Надявам се Народното събрание да поддържа изпращането на въоръжена помощ на Киев.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3723
Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ журналистът Асен Агов, който разяснява войната в Украйна, изборите в Сърбия и връзките ни със Северна Македония. 

" Нас би трябвало да ни безпокои обстановката в Сърбия и успеха на Вучич. Белград отхвърли да вкара наказания против Русия. По този метод ни слага в едно доста " проветриво " състояние. Сърбия постоянно е била зложелател на България. Украйна е прелюдията към това Путин да тръгне към България. Нека тогава си представим, че Несебър и Созопол ще станат идващите Буча. Путин разгласи, че желае НАТО да се изтегли от границите си преди 1997 година. Това значи България да не бъде член на НАТО и мотив Путин да нахлуе у нас. Това са аргументите да се тормозим от обстановката в Сърбия. Нека си напомним дейностите на Сърбия от 1885 година. Българските политици също не би трябвало да си заряват главите в пясъка като щрауси и да настояват, че в Украйна не се случва нищо. Ако Украйна завоюва войната, това ще значи победа за цяла Европа ", безапелационен бе той. 

" Лъжливият национализъм по отношение на Северна Македония пречи на интеграцията на Скопие в Европейски Съюз и вреди на България. България има неповторим късмет да бъде обградена за пръв път единствено от съдружници, в случай че Северна Македония влезе в Европейски Съюз. Там е ясно, че Сърбия се бърка във вътрешните работи на Северна Македония и това е повода за антибългарските настроения. Самите македонци би трябвало да се отърват от това вмешателство. Единственият късмет това да се случи е интеграция на Западните Балкани в Европейски Съюз ", добави Асен Агов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР