Не сме съгласни със затварянето. Спазваме всички противоепидемични мерки -

...
Не сме съгласни със затварянето. Спазваме всички противоепидемични мерки -
Коментари Харесай

В Русе представители на танцовите школи протестираха срещу локдауна

Не сме съгласни със затварянето. Спазваме всички противоепидемични ограничения - 4 м разстояние . Това съобщи един от протестиращите в Русе представител на танцовите школи, чиито чиновници и притежатели излязоха в центъра на града в символ на противоречие с новото затваряне.

Залите са пусти, повече от 15 души не са на подготовка. При площ от 200-250 квадрата може да осигурим огромно разстояние . Затварянето най-вероятно няма да е за 2 седмици, а ще отиде на 3 месеца отново. Институциите, които затварят, са на държавна прехрана, заплатите им вървят, сподели един от протестиращите .

Протест против въведените противоепидемични ограничения от Областния действен щаб в Русе се организира през днешния ден в центъра на крайдунавския град.

На площада се събраха стотици хора от танцовите школи, които показаха несъгласието си с решението на здравните управляващи в района.

В петък Щабът се събра по отношение на усложняващата се епидемиологична конюнктура в региона. Едно от решенията бе до 1 април да се ограничи провеждането на подготовки и изяви в националните читалища на фолклорни и други самодейни, непрофесионални обединения.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР