Не сме получавали покана от ПП за разговори, добави депутатът

...
Не сме получавали покана от ПП за разговори, добави депутатът
Коментари Харесай

ПП наричаха „Възраждане” „шепа нещастни фашисти”, а изведнъж сред тях се появиха почтени

Не сме получавали покана от Политическа партия за диалози, добави депутатът
„ Официална покана от „ Продължаваме промяната ” няма и не е имало изобщо. Единственото, което не престават до нощес е да натискът върху наши народни представители посредством съответни предложения ”, сподели Станислав Балабанов от Има Такъв Народ пред Нова нюз.

По думите му се оферират разнообразни способи – на се дават обещание министерски постове, на други водещи места в кандидатските листи, а на трети се ползват закани.  

„ Това не е единствено към нашата парламентарна група са тези предложения. Да ви напомня за „ Възраждане ”, че преди месец депутати от Политическа партия ги назоваха „ шепа нещастни фашисти ” и внезапно измежду тях се появяват към този момент честни, съгласно „ Продължаваме промяната ”. Сами си направете оценките какви хора допуснахме да ни ръководят ”, сподели Балабанов.

„ Политическа партия не предложиха нищо ново с първия мандат. Предложиха едно лице назаем, същото като предходното. В изтеклата информация написа, че някогашния министър председател ще е министър на финансите. Кирил Петков и Асен Василев са едно и също ”, изясни депутатът.

Той съобщи, че Има Такъв Народ ще подходят практично и диалогично, в случай че президентът реши да им връчи мандат.

„ На който и да връчи трети мандат президентът, било то на Има Такъв Народ или на ДБ, или на сътрудниците от Българска социалистическа партия,  несъмнено, че ще седнем на масата на договарянията, с цел да изградим ясна идея и стратегия българското общество да е умерено, с цел да приемем нужното законодателство, такова, каквото е нужно за избран интервал от време да извадим страната от политическата рецесия ".

Балабанов отново акцентира, че в случай че ще има договаряния, изискването е без Петков и Василев в изпълнителната власт.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР