Не сме подарили нищо и не сме дали нищо безплатно.

...
Не сме подарили нищо и не сме дали нищо безплатно.
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ивайло Московски: БСП направаха думата "концесия" мръсна, не спират да ни заливат с фалшиви новини

Не сме подарили нищо и не сме дали нищо гратис. Процедурата за концесията на летище Пловдив е безусловно транспарантна. Минати са всички обществени процедури.

Това сподели министърът на превоза Ивайло Московски Ивайло Московски е министър на превоза, осведомителните технологии и... към профила на специфична конференция, в отговор на нападките от страна на Българска социалистическа партия. "Две държавни управления на Българска социалистическа партия документално са удостоверили, че този прокет ще бъде осъществен посредством концесия. Това са държавните управления на Сергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e ръководител на Националния съвет на Българска социалистическа партия,... към профила и на Пламен Орешарски Доц. доктор ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, учител и... към профила. При нас всичко е транспарантно и ясно. Щом от Българска социалистическа партия настояват, че всичко е харизано, дано до през днешния ден ми пратят документите и незабавно ще спра концесията. Ако господин Георги Свиленски от Българска социалистическа партия успее да донесе повече вложения, не посредством концесия, аз съм подготвен да си понеса политическата отговорност. Същото чакам и от него. Чакам отговор от него през днешния ден. Ще го направя шеф на сдружението, в случай че успее да обезпечи повече средства. Българска социалистическа партия направиха думата концесия мръсна. Това не е по този начин. Това е един законен и доста добър метод за вложения. Ако концесионерът не съблюдава контракта, страната незабавно може да приключи този контракт. По времето на Българска социалистическа партия са осъществени 14 концесии. Аз по-дясна политика от тази не съм виждал ", разкри Московски.

"БСП не стопират да ни заливат с подправени вести ", сподели от своя страна Николай Стойнев, зам.-председател на Столичния общински съвет. "Няма нищо правилно в изказванията, че "Цариградско шосе " се ремонтира всяка година. Това може доста елементарно да се ревизира. Същото важи и за завода за боклуци. По тяхно време те ходеха там и беряха макове, а в този момент край София има един от най-модерните фабрики и хранилище, които рециклират отпадъците на софиянци ", сподели още той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР