Не сме обсъждали идеята амбулаторните листове да се представят вместо

...
Не сме обсъждали идеята амбулаторните листове да се представят вместо
Коментари Харесай

Д-р Иван Маджаров: Не сме обсъждали идеята амбулаторни листове да заместят медицинските бележки

Не сме обсъждали концепцията амбулаторните листове да се показват вместо медицинските бележки, сподели шефът на БЛС доктор Иван Маджаров по Българска национална телевизия. Нашата работа е диагностична и лечебна, нямаме друга работа по наредбата, добави той.

Според него концепцията за електронни извинителни бележки била доста добра. " В нашата страна се заплаща за всичко, за какво единствено на лекарите няма да се заплаща?, попита той.

Д-р Маджаров изясни, че нямат предложение в тази обстановка, очаквали министерството да изясни какво има поради за амбулаторните листове. По мотив на заплащането изясни, че в случай че един доктор има над 80 деца в неговата процедура и те минават през практиката в един ден, в този ден в този кабинет не постъпва нищо.

По мотив на концепцията за амбулаторния лист сподели, че е добре да се срещнат с Министерството на здравеопазването и да им обяснят каква е концепцията. Амбулаторният лист съдържа доста информация, да го хвърлиш в общественото пространство, е ужасно, сподели шефът на БЛС. Според него имало смушаващи неща.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР