Не сме обект на мониторинг по смисъла на Механизма за

...
Не сме обект на мониторинг по смисъла на Механизма за
Коментари Харесай

Кирилов: Няма да подам оставка заради интригите на един проруски газов олигарх

 Не сме обект на мониторинг по смисъла на Механизма за съдействие, по който получихме последния отчет в края на предходната година. Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия правосъдният министър Данаил Кирилов.

Вестник на проруски газов олигарх направи конспирация с мониторинга. Няма да си подам оставката поради конспирация. Те вкараха допълнително напрежение в обществото, забъркано от изданието на газов олигарх,

По думите му се цели манипулативно подстрекателство, че Механизмът за съдействие и оценка не е изпълнен. Ние сме на напълно друго равнище, наедно с другите страни членки, сподели Кирилов.

Много други страни членки имат по-сериозни проблеми с върховенството на закона, в сравнение с България, разяснява правосъдният министър.

Моята оставка постоянно е на дневен ред, няма да я депозирам, тъй като това е конспирация, сподели Данаил Кирилов.

В правосъдната система постоянно има проблем, всеки един от тях може да ескалира до оставка.

Кирилов сподели, че за всеки проблем би трябвало да има заслужено привършване, само че правораздаването изисква интервал от време.

Относно сигналите на обвинения Васил Божков, Кирилов сподели, че следствие ще бъде осъществено, в случай че прокуратурата реши, че има съображение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР