Не се влюбвайте в Риби. Те ще бъдат тези, които

...
Не се влюбвайте в Риби. Те ще бъдат тези, които
Коментари Харесай

Никога не се влюбвайте в зодия Риби…

Не се влюбвайте в Риби. Те ще бъдат тези, които ще ви допират без даже да употребяват ръцете си. Те ще бъдат тези, които ще ви схващат без думи. Те умеят да прочитат хората по-добре от всеки. И ще се чудите от кое място знаят. От погледа е. От езика на тялото. От дребните неща, които те улавят във вас, за които даже не подозирате.

Не се влюбвайте в Риби. Тяхната чувствителност ще ви порази и внезапно ще станете по-предпазливи и ще внимавате какво казвате и вършиме. Те са от тези хора, които одобряват нещата доста персонално и може да ги нараните даже с най-малкото.

Не се влюбвайте в Риби. Те ще извадят най-хубавото от вас и ще ви тласкат да постигате повече, в сравнение с в миналото сте мислели, че можете. Те ще нахлуят в живота и фантазиите ви и ще ви накарат да вярвате, че можете да ги постигнете.

Не се влюбвайте в Риби, тъй като те ще ви изцелят. И няма да сте подготвени за това. Те ще ви обичат абсолютно. Те няма да се пазят. Ще ви дадат най-хубавото от себе си без значение дали го заслужавате или не. Те ще копаят надълбоко до корена на болката ви и болката в сърцето ви някак ще изчезне.

Не се влюбвайте в Риби, тъй като те са ревностни. Не желаят да бъдат такива, само че са. Но поради тази ревнивост ще разберете какъв брой доста ги е в действителност грижа за вас. Рибите не просто допират сърцата на хората, които обичат, те покоряват всички по пътя си.

Не се влюбвайте в Риби, тъй като те ще ви научат да гледате на света по друг метод. Нещата, около които сте привикнали да минавате и да виждате, ще ви карат да се спирате и да оцените семплата им хубост. Изведнъж ще се загрижите за неща, които преди не ви е било грижа. Изведнъж всичко, което има значение за тях, ще има значение за вас.

Не се влюбвайте в Риби, тъй като те ще ви накарат да преосмислите това, което мислите за любовта, тъй като тяхната обич е друга.

Не се влюбвайте в Риби, тъй като внезапно ще осъзнаете, че вършиме доста ирационални избори. Те ще ви научат да следвате сърцето си вместо главата си.

Не се влюбвайте в Риби, тъй като те ще ви държат през нощта и ще научите, че най-хубавите диалози са тези след два след среднощ. Ще се научите да не се боите от уязвимостта си, когато им казвате неща, които не казвате даже на себе си.

Не се влюбвайте в Риби, тъй като ще осъзнаете, че ги обичате поради дребните неща. Начинът по който шептейки ви благодарят, когато хванете ръката им. Начинът по който стопират всяко куче на улицата с цел да го нахранят. Състраданието, което имат към всеки и всичко.

Не се влюбвайте в Риби, тъй като те ще бъдат почтени с вас, даже когато боли. И ще осъзнаете, че не сте срещали по-истински човек.

Не се влюбвайте в Риби, тъй като те ще ви карат да се пробвате и да се справяте. Те карат всеки да бъде по-добра своя версия. И ще има моменти, когато ще се чудите дали ще сте задоволително положителни за тях.

Не се влюбвайте в Риби, тъй като ще ви научат на самообладание и схващане. Те премислят всичко, тъй като ги е грижа. Те имат потребност от непрекъсната убеденост и хвалба.

Не се влюбвайте в Риби, тъй като те в никакъв случай няма да се откажат от вас. Ще продължат да ви дават шансове, до момента в който не докажете, че са прави за вас.

Първия път, когато ги видите, евентуално ще бъдат срамежливи и резервирани, само че зад това се крие човек, на който му пука надълбоко и крие огромно сърце в себе си.

Не се влюбвайте в Рибите, тъй като те няма да ви наранят, а в случай че вие го извършите, ще живеете с виновност и болежка, в случай че в миналото би трябвало да ги напуснете.

Източник: webmiastoto.com

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР