Не се страхувайте, борете се заедно с нас срещу модела

...
Не се страхувайте, борете се заедно с нас срещу модела
Коментари Харесай

Нинова атакува ГЕРБ от Трън

Не се опасявайте, борете се дружно с нас против модела ГЕРБ в общините. Вижте по какъв начин скочиха хората против „ Суджукгейт “, по какъв начин надигнаха глас против шуробаджанащината в Хасково. От през днешния ден се разпада и ГЕРБ в Ботевград. Структурите им се самоизяждат между тях за власт и пари. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Трън, където поддържа претендента за кмет на общината Божидар Страхилов, повдигнат от предприемчив комитет и подсилен от Българска социалистическа партия.

По думите й, не инцидентно, Валери Симеонов е споделил, че ГЕРБ ни връщат в родовообщинния строй с партизанските си назначения и „ калинки “. „ При всичко, което виждаме в страната, те нямат морално право да претендират за транспарантно и почтено ръководство. Нека дружно да създадем смяната на този модел в община Трън. Ние сме тук, с цел да ви покажем, че и дребните общини, всяко село е значимо “, безапелационна бе тя.



Нинова изясни, че ГЕРБ са приели на първо четене още веднъж закона за безконечните концесии и техен кмет би извършил волята на централната власт за концесия на мината в Трън, само че този на левицата - не би разрешил това. „ ГЕРБ настояват, че приватизацията е свършила, само че безконечните концесии са тяхната нова приватизация. Вече не на предприятия, а на националните благосъстояния “, изясни тя и акцентира, че техен кмет ще извърши нареждането за влизане във ВиК асоциацията, което довежда до увеличение на цените за жителите. Тя съобщи, че Българска социалистическа партия не би позволила увеличението при тези ниски приходи.



„ Подкрепете един човек, офицер на достойнството,който цялостен живот е служил единствено на отечеството ни, а не следващата спусната „ калинка “. Той в никакъв случай не е взел участие в политически игри, сделки и задкулисие, честен и земен е. Във вашите ръце е смяната на Трън “, заключи Корнелия Нинова.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР