Не се предвижда да се правят бази на НАТО в

...
Не се предвижда да се правят бази на НАТО в
Коментари Харесай

Пламен Манушев във Варна: Няма да се правят бази на НАТО в Черно море

Не се планува да се вършат бази на НАТО в Черно море, заяви в предаването „ Позиция ” на Радио Варна депутатът от ГЕРБ Пламен Манушев.

" Няма нищо ново в проектите на НАТО, извършва се този, които беше признат през 2016 година. Той планува да се вършат учения от сили на Алианса в Черно море ", съобщи Пламен Манушев.

През тази седмица той бе определен за зам.-председател на политическия комитет на парламентарната асамблея на НАТО.

Инвестиционното желание за рандеман на газ край Генерал Тошево може да бъде направено, тъй като няма да съставлява опасност за земеделската земя или здравето на хората в Добруджа, сподели още добричкият народен представител от ГЕРБ.

На 17 октомври ще се организира изключителна сесия на общинския съвет в Генерал Тошево.

В дневния ред на съвещанието е включена една точка - приемане на протестна декларация против капиталовото предложение на " Русгеоком БГ " за създаване и асимилиране на находище за природен газ край Генерал Тошево. В понеделник стартират разисквания на отчета за Оценка на въздействието върху околната среда в 18 обитаеми места в общината.

Жители на тези села са организирали подписка против добива на газ в региона, в която са се присъединили 400 души. /Радио Варна
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР