``Не се посяга на жена и деца. Това са злодеи.

...
``Не се посяга на жена и деца. Това са злодеи.
Коментари Харесай

Бащата на убитата в ЮАР Гергана: На жена и деца не се посяга и в мафиотските среди

``Не се протяга ръка на жена и деца. Това са злодеи. Това са изроди, това не е човешко. Това не са хора. Но доста предатели. Всички са предатели. Всички желаят управляващи и пари. Както и в политиката, по този начин и в това ". Toва съобщи бащата на убитата Гергана Кочанова - брачната половинка на Красимир Каменов-Къро пред Нова телевизия.

" Тя беше най-хубавия човек за мен, най-красивата жена. Загубата е голяма. По принцип е казано, че дамите не би трябвало да се закачат. И децата. Но тези хора, които направиха това нещо, са някакви злодеи. Това мога да кажа ", описа Петър Кочанов.

" Сега внучето ми изпраща фотоси. И споделя " Най-добрата майка на света ". Не мога да спра да плача…за всичко най-хубаво на този свят. Вие може да се обадите на други нейни познати да питате. Тя беше най-хубавият човек. Най-прекрасното дете. Тя остави три сирака, прелестни деца. Аз също израснах сирак и знам какво е. Имам единствено една щерка. Нямам 2,3, 5. Тя искаше и четвърто дете да има, огромна обич. Мъката е голяма ", споделя още той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР