Не се подвеждайте по лъжците, февруари-март-април ще изправя държавата. Гладен

...
Не се подвеждайте по лъжците, февруари-март-април ще изправя държавата. Гладен
Коментари Харесай

Борисов: Февруари-март ще изправя държавата, гладен няма да оставя никой

Не се подвеждайте по лъжците, февруари-март-април ще изправя страната. Гладен няма да оставя никой. Сега като началник се усещам най-сигурен, знам какво върша. С това видеообръщение излезе министър председателят Бойко Борисов в сряда следобяд, предизвикан от " лъжливи уеб сайтове ". Видимо раздразнителен и даже запъхтян, Борисов който е под домашна карантина и се лекува от ковид, прикани хората да не се подвеждат по лъжците и изрази вяра " скоро да е измежду нас ".

Публикуваме изказването му едно към едно:

Здравейте, желая да поздравите лъжливи уеб сайтове с вуду магиите и измислиците. Как не ви е позор, бе?!!Как не ви е позор! Няма да бъде затваряна страната! Напротив. Сега като началник се усещам най-сигурен. Знам какво е първата седмица, какво е втората. Кога е тежко. Знам, че здравите би трябвало да работят, инфектираните да се карантинират, болните незабавно да се лекуват. Затова усилихме и лечебни заведения, и служители на реда, огнеборци, всичко. В началото затваряхме страната, тъй като не знаехме какво е. Да, даде резултат. Сега знаем какво е. Сега знам, че самодисциплината, грижата за другия човек, за себе си – единствено това ни избавя.

По 500 оздравяват, те би трябвало да работят.

Държавата няма да стопира. Психиката на хората би трябвало да е постоянна. Страшно и гадно е. Спор няма. Преодолимо ли е? Преодолимо е. Заедно можем ли? Можем. Имаме ли всичко обезпечено за идващите месеци? Имаме. Гладен няма да оставя никой. Ваксините стартират да излизат.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР