Не се отказваме от децентрализацията и ще отстояваме идеите си,

...
Не се отказваме от децентрализацията и ще отстояваме идеите си,
Коментари Харесай

Иван Белчев: Мнозинството в парламента отказа дискусия по темата за такса мост

Не се отхвърляме от децентрализацията и ще отстояваме концепциите си, увери депутатът от Русе

Депутатът от 19 МИР - РусеИван Белчев сподели по какъв начин болшинството в Народното събрание отхвърля дискутиране на тематиката част от таксите от " Дунав мост " да остават в община Русе. Явно на изпроводяк на народните представители не им се занимава с заболели тематики, още повече касаещи подценявания с години регион в Северна България.

" Сумите щяха да се употребяват за ремонт, поддържане и разширение на пътя, водещ към моста, щяха да могат да се слагат нови осветителни тела, шумоизолиращи пана сред пътя и жилищните квартали, нови ограничения за справяне с ПТП-тата, видеонаблюдение, осведомителни табла и други. ", изясни депутатът от " Демократична България ".

Народният представител благодари на всички народни представители от Демократична България, Продължаваме промяната и на един народен представител от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, които са подкрепили законопроекта, импортиран от мен и Надежда Йорданова.

" Не се отхвърляме от децентрализацията и ще отстояваме концепциите си. ", увери Иван Белчев дни преди края на 48-то Народно заседание.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР