Не се чувствам наказан, защото няма кой да ме накаже,

...
Не се чувствам наказан, защото няма кой да ме накаже,
Коментари Харесай

Цветанов пак отврати хората: Не се чувствам наказан, защото няма кой да ме накаже

Не се усещам осъден, тъй като няма кой да ме накаже, че направих това, което съм надълбоко уверен, че би трябвало да сторя. С тази имитация в ”Панорама ”, Цветан Цветанов още веднъж отврати хората. Социалните мрежи безусловно ”завряха ” от отвращение. Преди два дни министър председателят Бойко Борисов призна пред публицисти, че с последните кавги ”отвратихме хората ”.
Цветанов съобщи, че в никакъв случай не е облагодетелствал строителната компания „ Артекс “, до момента в който е бил народен представител в Народното събрание.Той съобщи, че решението му е било персонално и акцентира, че не усеща скрупули, тъй като в договорката за жилището няма нищо нелегално. Той не изключи „ съветска интервенция “ към абсурда.

В сряда Цветан Цветанов подаде оставка като народен представител от Народно събрание и ръководител на парламентарната група на ГЕРБ, само че остана зам.-председател на партията.

Цветанов съобщи, че решението му е било персонално, само че е било в съгласие със фамилията му и с премиера Борисов. Цветанов акцентира, че не усеща скрупули, тъй като договорката с жилището му е изцяло законна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР