Не се чувствам като пример за подражание. Може би съм

...
Не се чувствам като пример за подражание. Може би съм
Коментари Харесай

Санна Марин: Не съм пример за подражание

" Не се усещам като образец за подражателство. " Може би съм за някои хора, само че всички ние сме просто хора: въпросите са значими, а не хората, стоящи зад проблемите, по които всички работим. Мисля, че всички имат значение.

Това съобщи 34-годишната Санна Марин, която при започване на декември стана най-младият министър-председател в страната.

Марин стартира в политическата си кариера В средата на 20-те си години, съобщи, че е била подтиквана от изменението на климата и чувството, че по-старото потомство не е обърнало задоволително внимание на него.

Тя сподели, че няма никакъв трик за триумф - просто упорита работа.

Марин, чийто кабинет от 19 министри ще включва 13 дами, съобщи, че ще работи в тясно съдействие с европейските съдружници.

" Ние сме по-силни дружно ", сподели тя. " Никой от нас не може самичък да откри решенията, тъй че считам, че имаме платформа, би трябвало да я използваме. "

С номинацията на Санна Марин ще бъде изработен опит, с цел да се избави петпартийната ръководеща коалиция, която беше разтърсена след оставката на Анти Рин.

Правителствената рокада във Финландия става в основен миг. Скандинавската страна е ротационен ръководител на Европейския съюз до края на годината. Хелзинки играе централна роля в напъните за приемането на нов бюджет за Съюза.

Марин има бърз напредък във финландската политика, откогато на 27 години стана началник на градския съвет на своя промишлен град Тампере.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР