Не съм в свои води в парламента. Няма нищо общо

...
Не съм в свои води в парламента. Няма нищо общо
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Не съм в свои води в парламента

" Не съм в свои води в Народното събрание. Няма нищо общо с досегашните ми занимания. Най-неприятното е, че се губи пъклен доста време. Очакваш депутатите да вземат решение проблемите на страната, а в действителност огромна част от тях са там с противоположните планове “ – показа Ицо Хазарта в " Шоуто на Николаос Цитиридис ".

Той даде образец със закон, обвързван с електрическата енергия, който би трябвало приключи краденето на пари.

" Тогава 14 часа стояхме в Народното събрание. Мнозина се опитваха да бавят процеса, с цел да ни писне. Хора сме и всеки има някакви отговорности в края на деня. Любимото ми е " процедура по метода на водене “. Някой подвига ръка и губи време с това. Онзи ден това го направиха 40 пъти и евентуално изгубихме 3 часа… Всичко опира до хората, които са в Народното събрание. Знаех, че ще е мъчно там, само че не чаках да е толкоз безпардонно “ – разяснява Христо Петров.

Според него тези, които най-вече приказват, минимум работа правят.

" Парламентаризмът е доста хубаво нещо, тъй като не разрешава решенията да се взимат от един цар, а всеки човек да е показан. Недостатъкът е, че са нужни хора, които да свършат работата “ – добави музикантът.

Той разяснява и обстановката с нощните заведения по време на пандемия.

" Не е добре нощните заведения да го отнасят всякога. Те си имунизираха личния състав, направиха пунктове за имунизация и измежду зима им споделяме, че няма да работят. Онзи ден РЗИ пристигнаха в Народното събрание и глобяваха за липса на маски. Казах им, че горе има помещение, в което 30 души пафкат цигари в нарушаване, а те " Ами шефът сподели да си вървим, не може да се занимаваме с това “ – възмути се Ицо Хазарта, който самичък призна, че след 5-годишно спиране още веднъж е пропушил и постоянно го прави отвън Народното събрание.

На въпрос за връзките си с Любен Дилов-син рапърът отговори:

" Получавал съм доста положително отношение от него и в този момент получавам. Но ми е жалост за него, тъй като той добре знае от какво е част. Все отново решението си го е взел той “.

Ицо Хазарта към този момент няма да е в журито на " България търси гений “, а неговото място ще бъде заето от Николаос.

" Ролята на журито е страхотна! Забавлявай се! Това е най-хубавото и най-успешно предаване в света. Горд съм, че съм част от историята му. Ще ми липсва. Съжалявам, че нямах късмет да работя с проф. Кантарджиев, той е извънредно колоритна персона и доста подобаващ за тази роля “ – заключи Ицо Хазарта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР