Не съм убил фелдшера. Ако бях извършил това престъпление, щял

...
Не съм убил фелдшера. Ако бях извършил това престъпление, щял
Коментари Харесай

Легионерът Иван Пачелиев от Орешник: Не съм убивал фелдшера

„ Не съм умъртвил фелдшера. Ако бях направил това закононарушение, щял ли да се прибера у дома… Прокуратурата не е добре осведомена “ – Това разгласи през днешния ден в Бургаския апелативен съд 37-годишния Иван Пачелиев упрекнат за гибелта на 72-годишния Димитър Факиров, съобщи " Дарик Нюз "

Медикът бе открит мъртъв – заклан с нож в здравната работа на тополовградското село Орешник на 8 октомври т.г., а главен обвинен за закононарушението е някогашният легионер Пачелиев. Той бил последния пациент, влезнал в кабинета на медика, преди трупът му да бъде открит.

„ Невинен съм “, разгласи през днешния ден Пачалиев пред Апелативните магистрати в Бургас и настоя да бъде пуснат на независимост. Рейнджърът се оплака, че бил малтретиран от болки в ставите, тропическа болест и прочие, а в пандиза, където бил откаран, имало единствено един фелдшер.

Председателят на Апелативната прокуратура Любомир Петров бе безапелационен в позицията си: На независимост, Пачелиев може да извърши друго закононарушение. Според държавното обвиняване, въпреки и в тази ситуация все още да са събрани единствено косвени доказателства, изводът от тях е безспорен и сочи, че точно арестуваният е създател на закононарушението. " Вижте лексиката му, цялото село споделя по какъв начин обществено се е заканвал на ромите в селото, че би трябвало да бъдат убити ", уточни обвинителят.

В последна сметка съдът почете настояването на прокуратурата и остави Пачелиев под стража. Решението е дефинитивно и не предстои на обжалване. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР