Не съм се виждал още с Валери Симеонов, защото ме

...
Не съм се виждал още с Валери Симеонов, защото ме
Коментари Харесай

Борисов: С две ръце съм за втори лифт на Банско

Не съм се виждал още с Валери Симеонов, тъй като ме нямаше. Факт е, че 2001 година е подписан контракт, който има в действителност неточности. Ако има текст, в който написа, че Министерски съвет утвърждава втори въжен превоз на Банско, го вършим, съобщи по " Дарик " Бойко Борисов.

Аз съм за втори въжен превоз, спазвайки се закона, само че да са спокойни и еколозите, без да се отреже нито един бор, в случай че се отреже, то да се засадят още 1 000 на тяхно място, добави Борисов.

За мен политик на годината е Томислав Дончев. Искам просто да дам своята оценка за неговата работа. Цветанов е бил доста пъти, да чуе в този момент и Дончев, че неговата работа се вижда, сподели Борисов.

Ананиев сподели в Народното събрание, в случай че би трябвало нещо в допълнение да се подсигурява е, че в случай че в 1/3 от страните има обещано лекарство, би трябвало да го купим и ние. Нямаме проблем с финансовото обезпечаване. Вчера изпратихме " Спартан " да транспортира едно детенце в Германия, желая да успокоя хората, ще се погрижим за всички, в случай че не работи нещо добре, вкарваме го в Народното събрание и го решаваме. Не желаеме българите да се трансформираме в опитни зайци, сподели Борисов.

" Искам за следващ път да уточня, че това не е мораториум. В региона на онкологията Министерството на здравеопазването ще поеме заплащането за медикаментите. Всеки, който има потребност от лекуване и надлежно лекарство, ще получи нужната здравна помощ. Механизмът, който сътворяваме, подсигурява лекуването на онкоболните пациенти и имат потребност от новите молекули, които не са включени в бюджета на НЗОК ", сподели в директно включване по " Дарик " здравният министър Кирил Ананиев.

Винаги съм казвал, че не сме идеални, постоянно съм казвал, че може по-добре. България съумя да сплоти Балканите, съумях да се преборя в същата година форматът 16+1 да е в България. Юнкер сподели пред всички сътрудници, че България е образец по какъв начин се върви към Еврозоната. Защо желаят да счупят страната? Аз се отнасям с почитание и към Нинова, и към президента и към господин Доган, тъй като зад тях стоят гласоподаватели - това е народна власт, разяснява министър председателят.

тагове въжен превоз банско бойко борисов валери симеонов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР