Не съм съгласен с термина ''опозиция в опозицията'', просто защото

...
Не съм съгласен с термина ''опозиция в опозицията'', просто защото
Коментари Харесай

Красимир Янков: БСП трябва да си върне доверието на хората, въпреки ниския рейтинг на Нинова

Не съм склонен с термина ''опозиция в опозицията'', просто тъй като подобен термин не съществува. Българска социалистическа партия е най-демократичната партия и когато имаш причини и противоречие с някои взети решения, напълно обикновено е да получиш поддръжката на своите съпартийци. Това показа в студиото на ''Плюс-минус'' в ефира на Нова телевизия националният представител от Българска социалистическа партия Красимир Янков.

,,Сега пред Българска социалистическа партия следва задължението възвърне престижа си и да потърси доверието измежду хората, макар че рейтингът на Корнелия Нинова продължава да ѝ пада'', уточни Янков.

,,Въпросът по отношение на парите на партията е стеснителен, тъй като бюджетът на Българска социалистическа партия беше с временен излишък от към 5,5 милиона лв., а по принцип нищо не може да се случи със средствата на партията без подписа на нейния ръководител. За мен се касае за погрешно консумиране на финансови запаси и в този момент следва на съвещание на Националния съвет да се откри някакво решение. Трябва да разберем по какъв начин са били изразходвани парите, тъй като би трябвало да има документация'', изясни депутатът от опозицията и добави, че няма по какъв начин частни лица да финансират партията.

,,Няма по какъв начин Българска социалистическа партия да бъде финансирана от бизнеса, тъй като ние сме такава партия, която е изразител и бранител на обществено слабите, заради което би би трябвало Българска социалистическа партия да каже ''Не'' на бизнеса в това отношение'', акцентира депутатът.

По думите на Красимир Янков най-необходимо за Българска социалистическа партия към този миг е опцията за разговор.

,,Разделението в Българска социалистическа партия пристигна от Корнелия Нинова, тъй като преди нея постоянно се е търсел консенсусът, а сега неналичието на политика, която да докара до решение, е проблем'', обясни той и в умозаключение добави, че Нинова постоянно има опция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР