Не съм правил нацистки жест с ръка, заяви в ефира

...
Не съм правил нацистки жест с ръка, заяви в ефира
Коментари Харесай

Джамбазки: Не съм правил нацистки жест с ръка

Не съм правил нацистки жест с ръка, съобщи в ефира на бТВ българският евродепутат.

Европейският Народното събрание стартира специфична инспекция, откакто той направи жест, на наподобяващ нацистки привет по време на развълнуван спор в Страсбург.

„ Защото има хора, които са предубедени, тъй като има хора, които имат комплекси и тъй като има хора, които имат гузна съвест “. Това съгласно евродепутат са аргументите за инспекцията.

„ Няма нацистки поздрави, няма фашистки поздрави, няма нищо от главата на тези хора, които търсят под вола теле (…) Ако желаех да покажа нещо, ще го направя от трибуната “, разяснява Джамбазки.

Той посочи, че се бори за „ отбрана на национална идея и интерес, против всеки душманин на отечеството от всяка една външна опасност “.

По думите му заканите са от отвод от народен суверенитет, опити за разрушение на българското общество и семейство и от разрушение и изтриване на българската история. „ Всички тези неща са опасност и ги има, идват от Европейския парламент, по тази причина им се привиждат такива неща – за тях е доста неприятно да кажеш: „ Да живее България “. Сега те вършат лов на вещици “, сподели още.

Parce qu`il a défendu l`état de droit en, s`est fait insulter par l`eurodéputé, qui a quitté l`hémicycle en faisant un scandaleux salut nazi.

Tu as tout notre soutien Sandro.

Nous demandons à Mme Metsola,, d`agir.
— Renaissance (@Renaissance_UE)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР