Не съм позволил никакви политически чистки или каквото и да

...
Не съм позволил никакви политически чистки или каквото и да
Коментари Харесай

Премиерът На България Бойко Борисов С Много Важно Съобщение За Убиеца На Виктория Маринова!

" Не съм разрешил никакви политически чистки или каквото и да било, с цел да запазим професионалния състав. Благодаря на заместник-главните прокурори, че сте тук. Прокуратурата е стопанин на досъдебното произвеждане ", сподели още министър председателят Бойко Борисов на Националното заседание на Министерство на вътрешните работи.

" Независимо от доста ясното разделяне сред управляващите, длъжни сме да работим дружно до последния момент, до момента в който вкарваме в съда даденото дело.

Защо откакто и през днешния ден плюс 300 коли са в поръчка, махнахме лимитите, сменихме коли и още продължаваме да приказваме, че полицейското наличие е малко и незадоволително, попита Борисов. Не мога да си го обясня - мотори, коли, джипове, 68% сме усвоили от парите, които Европа даде за границата, другите се апелират сега, само че продължава да идва техника ", посочи Борисов.

" Всеки един шеф си знае обитаемоте места, знае какъв брой патрула и служители на реда има и не може да ме убедите, че не можете в 2, 3 или 4 села да извършите график за по няколко часа служителите на реда да респектират, да провеждат. И камери се купуват, акцентира министър председателят и беше безапелационен, че тази тематика би трябвало да се затвори.

" Не може да мрат хора по улицата. Петък, неделя - като гледате автомагистралите и трафика, виждате какво става по пътищата. Организира се придвижването и мъчно се поема този трафик. Ако не бяха автомагистралите, не знам тези милиони коли по какъв начин щяха да се движат по двулентови пътища ", означи Борисов.

Той се обърна към служителите на реда с думите: „ Превишена скорост, пийнал, опиати, задържате. Онзи ден, когато един пийнал го бяха пуснали - какво да се похвалим, че сме задържали еди кой си. Един подобен случай и всичко до момента, което сме правили, става нула. Не може регионалните дирекции да не знаят по магазините какво се продава.

Толкова обикновено може да ги изловите. Този, който не желае да се занимава с това, към този момент може умерено да си отива, обърна се Борисов към чиновниците на икономическа полиция.

" Елементарно. Това, че се вършат положителни интервенции, потъва на фона на това. Виждате милиарди събрахме повече, работата ви е в доста добър синхрон сред митници, данъчни, Министерство на вътрешните работи и прокуратурата, само че още би трябвало да се събира. Още се изтича по линия на Данък добавена стойност. Когато даваме пари за Министерство на вътрешните работи, всички питат за какво и желаят да има по-добър ред и успокоение. Центърът за пътна сигурност, организация за пътна сигурност съвсем са на финала. Максимално изпитание би трябвало да се вложи в тези няколко неща ”, сподели още Борисов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР