Не съм някаква красавица, но със сигурност бих обърнала няколко

...
Не съм някаква красавица, но със сигурност бих обърнала няколко
Коментари Харесай

Личната история на една жена: Аз съм сама, защото искам, а не защото никой не ме иска

„ Не съм някаква хубавица, само че сигурно бих обърнала няколко разбирачески погледа след себе си. Не е като хората да не обичат моята причудлива компания. Даже съм уверена, че на доста от тях не им се потегля, един път попаднали в бъбривото ми пространство. И не, въобще не скърбя, че съм необвързана. Нямам потребност от сантиментален сътрудник непременно, с цел да се усещам приключена. Нямам потребност да бъда с някого, с цел да имам вяра, че животът ми прелива от смисъл. Аз притурям на съществуването си наличие. Аз му вдъхвам живинка. Аз. Мразя, когато някой ме огледа все едно съм подплашена кошута, приклещена от елен с незаконен нагон в някое мрачно кьоше в гората. Нямам потребност от ничие страдание. От ничие тиктакане с език, когато разбере, че съм без мъж. Не се нуждая от непознати проекти за сватосване.

Не извинявам напъните на близките, които имат вяра, че в случай че не ме съберат с някого, ще си остана непотребна, даже за себе си, до края на дните си. Гнуся се, когато някой реши да ме утешава с непотребни думи. Когато някой ме гали по главата снизходително и ми каканиже думи крепително, убеждавайки ме, че веднага ще се появи оня пусти му изтощен и прашасал аристократ, възседнал измършавяла от диренето ми кранта. Все едно пък нуждая се от уверенията на някого, че по-късно ще се влюбя истерично и до пристъп. Не изпитвам нужда някой да ми споделя да не се тормозя за това дали след месец моят трен ще се изпълни с пътнико мил, пътнико млад. Разберете, аз въобще не се гнетя. Причината да не съм намерила никой е, че не съм търсила. Или в случай че някой е привлякъл за малко вниманието ми, в последна сметка се е оказал нефелен за по-дългия ми поглед в негова посока. Трябва да осиновите мисълта, че е тотално допустимо да съм без мъж и да съм щастлива.Лична и извънредно откровена изповед: Уважаеми сънароднико ром! Опитай да живееш като менУважаеми сънароднико ром!
След всичко, което съм чувал от теб (а то по никакъв начин не е малко), последното, к…Apr 27 2018skafeto.com

Татуирайте си го в мозъка.

Отказвам това подстрекателство повече да е мой проблем. Нито пък да съм отговорна, в случай че концепцията за моята любовна (не)достатъчност ви гложди рано заран, по пладне и преди лягане. Аз съм щастлива. И моето благоденствие не зависи от вашия боязън, че пилея тоя гиздавец живота. И, популярност богу, не е подчинено на това дали имам мъж в леглото или не. Аз създавам щастието си. Аз съм продуцент на моето житейско фентъзи. Аз съм сценарист на моята любовна хорър стори, аз съм режисьор на моите сапунки. Разчитам на себе си да се върша щастлива всеки божи ден. И до момента не съм се провалила. Знаете ли какъв брой индивиди са намерили любовта, само че щастието все им убягва. Това, че си във връзка, не значи, че си абониран по дифолт за щастието. Понякога вървят ръка за ръка, различен пък обаче промоцията е свършила под носа ти. Затова спрете да ми пробутвате любовта като ключ за благополучие. Аз обичам себе си. И съм цялостна с приятност. Имам потребност от цялата независимост, която се пада на необвързаните хора, с цел да вършат каквото си изискат. Не ми би трябвало някой, който непрестанно да спъва огромните ми очаквания с неговото успокоение за по-добро любовно бъдеще. Аз съм идеалист. Имам огромни упоритости. Но надали ще стана индивидът, който съм си намислила, в случай че си разрешавам непрекъснато да съм въвлечена в следващата нелюбовна драма. Болезнено наложащо е хората към мен да спрат да се държат като бавачки на сърцето ми и като болногледачки на душата ми. Не съм сляпа. Не съм болна. Не съм инвалидизирана. И сигурно не съм нещастна. Аз съм сама, тъй като съм избрала това. А когато ми се случи мъж, не бойте се, няма да го прогоня. И по какъв начин знам това ли? Ами наркотизирано имам вяра, че когато един човек стигне мястото, на което се усеща най-себе си и когато усеща доволство от това, което е, то такава убеденост ще лумне от него, че всеки по тая земя ще е притеглен към него като молец към нощна лампа. А кой би могъл да устои на такава жаркост за живота? Кой би могъл да откаже на сърцето си да ме обича? Но в този момент ме оставете на мира. Нека съм щастлива. Със себе си. Аз съм сама, тъй като желая, а не тъй като никой не ме желае! “ Автор: Кексо
Източник: dama.bgСърцераздирателна изповед: Аня Пенчева разкри по какъв начин Сашо Диков е схванал за любовника й, след това се разридаАктрисата Аня Пенчева даде искрено до болежка изявление пред Мон Дьо.
Тя приказва за дните, в които живе…Apr 9 2018skafeto.com

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР