Не съм изненадан от изказването на Лена Бориславова. Видими са

...
Не съм изненадан от изказването на Лена Бориславова. Видими са
Коментари Харесай

Държат ли руски дипломати наши политици с компромати?

" Не съм сюрпризиран от изявлението на Лена Бориславова. Видими са публичните представители, които се изявяват и застават зад дела на Русия. Тя сподели, че имат информация за чиновници на специфичните служби, които са били на заплата в съветското посолство. Имам информация най-малко за двама, които са работели по тематиката за Северна Македония”.

Така проверяващият публицист Йово Николов разяснява пред думите на представителя на кабинета в оставка. Бориславова съобщи, че избрани лица получават по 4000 лв. на месец, с цел да пазят съветския интерес. За тази информация тя се базира на отчети на службите за сигурност.

Според журналиста правораздавателна система в България е комична. " В случая е малко по-различно. Според мен става въпрос за стратегическо изчистване на реципрочността на българската и съветската дипломация”, сподели той.

Той разяснява и думите на Елеонора Митрофанова, която сподели следното за Кирил Петков – " Ако беше трансформирал риториката си и не говореше по този начин, щеше да има дълъг политически живот”.

" Това е самопризнание, че Русия се меси във вътрешните каузи на България, заплашителен автогол. Не може да се дават сходни оценки. Тя безусловно си признава, че в случай че Петков беше по-диалогичен към Русия, те може би нямаше да правят някакви работи, с които да пречат”, разясни Николов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР