Не съм искала и не съм получавала финансова поддръжка от

...
Не съм искала и не съм получавала финансова поддръжка от
Коментари Харесай

Манолова: Срещала съм се с бизнесмени, включително и Божков, но не съм искала и получавала подкрепа

„ Не съм желала и не съм получавала финансова поддръжка от който и да било предприемач, без значение дали става въпрос за Васил Божков или някой различен “. Това съобщи в предаването „ Лице в лице “ по БТВ Мая Манолова.
По-рано през днешния ден Васил Божков разгласява публикува фотография с хипотетичен чат сред него и премиера Бойко Борисов. От нея излиза наяве, че на 10 септември 2019 година предприемачът е написал: " Мая Манолова идва за поддръжка. Отказал съм ѝ “. Няколко часа по-късно е получил сбит отговор: " Blagodaria ".
„ Това е един SMS сред сътрудници, които са си правили услуги. Срещала съм се с доста представители от бизнеса. Една част от тях са били изпратени от премиера – някои да ме заплашват, шантажират, а други да ми оферират пари. Самият Борисов ме попита „ Предложиха ли ти всичко? “ Да, предложиха ми всичко, само че аз отхвърлих и ще се явя на избори. „ Мутрите, ъндърграунда се изправиха против мен на изборите “, съобщи още Манолова. " Ще се наложи да крещя Борисов в съда, с цел да си покаже телефона с SMS-ите ", сподели още тя.
" Придворният кръг към Борисов е в шизофренна обстановка. Вчера неговите уеб сайтове обясняваха, че Божков ме е финансирал, а през днешния ден настояват противоположното. Публикуваните известия наподобяват на доклади сред сътрудници и моето име е там ", добави тя.
„ Срещала съм се с представители на бизнеса, в това число и Божков, който тогава беше почитан предприемач от самия Борисов. Но не съм желала финансова поддръжка, нито съм получавала такава “, повтори още веднъж Манолова. Тя оправда срещите си с предприемачи с претекста, че имало доста от тях, които гледали към нея с вяра да се изправи против Йорданка Фандъкова. „ Тази среща не е била по мое искане, не съм търсила финансова поддръжка, и не съм получила финансова поддръжка “, сподели още веднъж Манолова. 
„ И в този момент има доста предприемачи, които не желаят България да се ръководи по този метод, само че ги е боязън. Борисов също го е боязън, този път мачът няма да е организиран, ще има проверка на 120 милиарда народен бюджет “, безапелационна бе Манолова. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР