Не съм голям оптимист – не защото не ми се

...
Не съм голям оптимист – не защото не ми се
Коментари Харесай

Даниел Вълчев: Не съм оптимист, вървим към избори

" Не съм огромен оптимист – не тъй като не ми се желае, а тъй като не виждам съществени учредения да се случи основаването на държавно управление " съобщи проф. Даниел Вълчев, някогашен вицепремиер и сегашен декан на Юридическия факултет, в ефира на бТВ.

" Няма по какъв начин да се сформира държавно управление без присъединяване наГЕРБ, Движение за права и свободи или „ Възраждане” – това е аритметика, не е мъчно да се сметне. Какъв тип говорене, ритуални танци биха могли да притъпят говоренето от преди изборите – мъчно е да кажа. Вървим към „ симулакрум” – нещата сякаш са същите, само че единствено симулират това ", счита Вълчев.

Според него както ГЕРБ по този начин и „ Продължаваме промяната” (ПП) споделят „ няма да изкарваме тежката артилерия, ще представим един професор, няма да има съдружно споразумение”

" Не съм оптимист, по-скоро вървим към избори – не е ужасно, ние 40 години и от горната страна се стремяхме да имаме народна власт, с хубавите и нехубавите ѝ страни ", добави Вълчев.

Според него „ Демократична България” (ДБ) е добре да се " разкачат " от Политическа партия, от позиция на ГЕРБ.

" Имаме две трендове: едната е „ омръзна ни от Борисов, време е за промяна”, другата – „ вижте кой идва, не е ли по-добре да имаме устойчиво ръководство, тъй като другите не знаят на кой свят са?”, сподели още Вълчев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР