Не съм голям оптимист – не защото не ми се

...
Не съм голям оптимист – не защото не ми се
Коментари Харесай

Даниел Вълчев: Вървим към избори

Не съм огромен оптимист – не тъй като не ми се желае, а тъй като не виждам съществени учредения да се случи основаването на държавно управление.

Това заяви проф. Даниел Вълчев, бивш вицепремиер и сегашен декан на Юридическия факултет, в ефира на бТВ.

„ Няма по какъв начин да се сформира държавно управление без присъединяване на ГЕРБ, ДПС или „ Възраждане ” – това е аритметика, не е мъчно да се сметне.

Какъв тип говорене, ритуални танци биха могли да притъпят говоренето от преди изборите – мъчно е да кажа. Вървим към „ симулакрум ” – нещата сякаш са същите, само че единствено симулират това “, безапелационен е той.

По думите му както ГЕРБ, по този начин и „ Продължаваме промяната ” споделят „ няма да изкарваме тежката артилерия, ще представим един професор, няма да има съдружно съглашение ”:

„ Не съм оптимист, по-скоро вървим към избори – не е ужасно, ние 40 години и от горната страна се стремяхме да имаме народна власт, с хубавите и нехубавите ѝ страни. “

Според него „ Демократична България ” е добре да се разкачат от Политическа партия, от позиция на ГЕРБ.

„ Имаме две трендове: едната е „ омръзна ни от Борисов, време е за смяна ”, другата – „ вижте кой идва, не е ли по-добре да имаме устойчиво ръководство, тъй като другите не знаят на кой свят са? ”, счита той.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР