Не съм чел проекта за конституция и няма да го

...
Не съм чел проекта за конституция и няма да го
Коментари Харесай

Марешки: Не съм чел проекта за конституция и няма да го чета

Не съм чел плана за конституция и няма да го чета, това начало на диалог, което не значи нищо. Това съобщи водачът пред на „ Воля " Веселин Марешки във връзка с поддръжката на неговата партия за плана на ГЕРБ за нова Конституция.

ГЕРБ съумяха да съберат 120 подписа за внасяне в деловодството на Народното събрание план на нова Конституция и план на решение за привикване на Велико национално заседание, откакто Марешки и още 10 депутата от неговата партия застанаха зад предлагането на ръководещите. Това стана, откакто самият Марешки неведнъж споделяше, че няма да подпише документа.

Той изясни, че причините за смяната в неговата позиция са два.

„ Няколко са нещата. Целият български народ, посредством своите представители, е за нова конституция и за Велико национално заседание от 2009 година насам. Второто е, че още веднъж стана разделянето Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи против Вътрешна македонска революционна организация и ГЕРБ – ние на страната на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи не можем да застанем. “, съобщи Марешки за аргументите да промени мнението си по отношение на подписването.

Лидерът на Воля също по този начин отхвърли поддръжката му да има нещо общо със концесията на плажа " Кабакум- север 2 ", която на 2 септември бе дадена на  бившия народен представител от " ВОЛЯ " Андон Дончев за идващите 20 години.

„ Човек подозира други в това, което самичък прави. Аз не мога да ви заподозря, че сте взели пари, с цел да вършиме това, което вършиме. Аз не вземам пари, с цел да върша тези неща. Президентът ме подозира, че съм се подписал, поради тази концесия – това значи, че той самият е привикнал по този начин цялостен живот – да урежда жена си, да урежда съветниците си, да урежда околните си хора “, разяснява Марешки

„ Понеже президентът Радев за нас е един провален политик, той нищо не е направил за 4 година, в този момент разгласи, че има съвършен план за конституция. Е, в този момент желаеме да му дадем късмет да показа на обществото своя план “, добави той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР