Не са изяснени причините за смъртта на хибридите между маймуна

...
Не са изяснени причините за смъртта на хибридите между маймуна
Коментари Харесай

Не са изяснени причините за смъртта на хибридите между маймуна и прасе

Не са изяснени аргументите за гибелта на хибридите сред маймуна и прасе …В Китай са родени първите в света хибриди сред маймунa и прасе. (HiddenTruth.site)Китай още веднъж изпреварва останалата част от планетата в региона на операции с ДНК и в основаването на пробни скотски хибриди.Наскоро, в лаборатория в Пекин са родени две свине с маймунска ДНК в гените си.Съобщава се, че прасенцата са живели единствено няколко дни, след което са умрели едно след друго. Все още не са изяснени аргументите за гибелта им.Прасенцата са “получили ” маймунски гени в органите сърце, черен дроб, далак, бели дробове и кожа.
Целият план е част от новаторска технология за развъждане на човешки органи в скотски тела, тъй че по-късно те да бъдат употребявани за трансплантация в човешкото тяло.

 Прасенцата с с маймунска ДНК в гените си
Прасенцата с с маймунска ДНК в гените си За да се получат тези две прасенца, били основани към 4 хиляди свински ембриони, които били с въведени стволови кафези от маймуни. Това демонстрира, какъв брой е сложна тази задача, и че нейният резултат даже може да се окаже нулев.Самите китайски учени назовават ​​родените същества химери. За опита написа “New Scientist “.Четете още: Учени сътвориха първия в света хибрид сред човек и маймунаМаймунските стволови кафези са добавени към ембрионите от свине, когато са били единствено на 5 дни. В същото време, в клетките на маймуните е въведен флуоресцентен (светещ) протеин. Това е направено, с цел да може по-късно от сиянието да се види къде отиват тези кафези в телата на прасенцата.Сега, учените се пробват да схванат за какво тези свине са умрели, само че, към този момент не могат да схванат. По отношение на физическото здраве, прасетата-химери се смятали за много жизнеспособни.Съобщава се, че по-рано, след сходна процедура са починали 8 прасенца. Поради това, учените считат, че казусът може да поражда в стадия на изкуствено осеменяване и не е обвързван с добавените непознати кафези в телата на прасенцата.

 v2 - Не са изяснени аргументите за гибелта на хибридите сред маймуна и прасе
Много учени не утвърждават сходни опити и ги считат за нарушаване на научната нравственос. Също по този начин предизвестяват, че сходни химери могат да се трансфорат в източници на изцяло нови смъртоносни вируси и бактерии.По-конкретно, канадският невролог доктор Дъглас Мунос от Университета в Кингстън (Kingston University) споделя, че сходни проучвателен планове са доста страшни за него: “Те манипулират функционалностите на живите организми по сходен метод, без да знаят по какъв начин да ги изключат изцяло или да ги спрат, в случай че нещо се обърка. И това ме тревожи и плаши. ”Подобен китайски хибрид на прасе и маймуна е основан през януари 2017 година, в лабораторията на института в Сан Диего. Този ембрион обаче се развива единствено 28 дни, след което умира.По-рано китайските откриватели опитаха, като вкарват човешки мозъчни кафези в маймуни. Те настояват, че това е направено за по-добро изследване на болести като заболяването на Алцхаймер.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР